Een kleine compilatie van klanten

Westinghouse
Westinghouse

Megaprojects BV in Roosendaal is exclusief leverancier en distributeur voor geheel Europa van het zeer bekende Westinghouse pannen.

CONO Kaasmakers
CONO Kaasmakers

Fabrikant in Westbeemster van de lekkerste & eerlijkste kaas.

Hobo Hifi
Hobo Hifi

The hi-finest store in holland! Winkels: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag

Chapel Media Andijk
Chapel Media Andijk

Chapel New Media creëert en produceert nationale en internationale producties en verzorgt van A tot Z online, offline of crossmediale campagnes!

Lukoil
Lukoil

LUKOIL Overseas is an integral part of LUKOIL Group. The foreign upstream subsidiary manages LUKOIL’s international oil and gas production and exploration projects. Exploration and efficient development of oil and gas fields in a growing number of foreign countries form LUKOIL Overseas’ priorities. Today, LUKOIL Overseas is implementing around 30 upstream projects in more than a dozen countries worldwide, thereby reaffirming LUKOIL Group's position on the global energy market.

Plus Retail
Plus Retail

PLUS is een supermarktketen van de Sperwer Groep die aangesloten is bij de inkoopcentrale Superunie. PLUS telt in Nederland 260 vestigingen. PLUS heeft een eigen huismerk dat ook een luxere variant kent. Daarnaast voert de keten een lijn met zogenoemde streekproducten.

Afas Software Leusden
Afas Software Leusden

AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Gemeente Oud Beijerland
Gemeente Oud Beijerland

Visual Merchandising t.b.v. ondernemers in het centrum van Oud Beijerland

Specsavers Nederland
Specsavers Nederland

144 winkels in Nederland. Producten: Brillen, contactlenzen, hoortoestellen, gehoorbescherming, oogbescherming

Hart van Holland
Hart van Holland

Bijna 6.000m2 multifunctionele evenementen locatie in Nijkerk.

World Cup Hockey 2014 visual
World Cup Hockey 2014 visual

Hockey World Cup 2014. Van 31 mei t/m 15 juni 2014 zijn de beste hockeyers en hockeysters van de wereld in Nederland voor het WK. hollandstyling verzorgde de Visual merchandising.

Solow
Solow

35 winkels verrassend leuk shoppen voor hele lage prijzen. Met Solow wordt winkelen weer leuk!

Bowltech
Bowltech

Één van de meest beoefende sporten en populairste vrijetijdsbestedingen wereldwijd. Met 100.000.000 participanten per jaar, verdeeld over 123 landen, is bowlen tegenwoordig booming business.

world_of_delights_schiphol
world_of_delights_schiphol

World of Delights Hoofdactiviteit van World of Delights is Airport Retail. Sinds 1958 is World of Delights actief op de luchthaven Schiphol. Reizigers van over de gehele wereld worden dagelijks getrakteerd op heerlijkheden als kaas, kaviaar en chocolade. Stuk voor stuk van voortreffelijke kwaliteit. Perfect verpakt en perfect gepresenteerd. Sinds 2005 heeft World of Delights zich ook gespecialiseerd in souvenirshops.

Koninklijke kerk Apeldoorn
Koninklijke kerk Apeldoorn

'Koninklijke bank' of 'Wilhelminabank', Grote Kerk, Apeldoorn, Nederland

Jamin Visual merchandising
Jamin Visual merchandising

Er is in de afgelopen 125 jaar veel veranderd. Kroonluchters hebben plaatsgemaakt voor een fris, vrolijk en eigentijds beeld. Maar de eigenzinnigheid, de ambitie, de gedrevenheid en het ondernemerschap zijn gebleven. En nog steeds vindt iedereen bij Jamin de allerlekkerste verwennerijen voor ieder budget!

MTV networks Visual merchandising
MTV networks Visual merchandising

MTV Networks is de divisie van mediaconglomeraat Viacom, die opgericht is om voornamelijk muziek-gerelateerde televisienetwerken te beheren.

Ara Shoe fashion
Ara Shoe fashion

Al zes decennia lang ontwikkelt ara shoes schoenmode van topkwaliteit – steeds geleid door de visie, dat iedere schoen net zo individueel moet zijn als de drager. Ons merk staat voor de unieke combinatie van draagcomfort en actueel design. Bij ons vindt u de schoen, die mooi en tegelijkertijd ook comfortabel is. Iedere schoen ontstaat tijdens een arbeidsintensief productieproces met wel 130 afzonderlijke bewerkingsfasen. Daarbij worden alleen zorgvudlig geselecteerde en op schadelijke stoffen g

Intersport Jan Bols Hoogeveen
Intersport Jan Bols Hoogeveen

De sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Vele Topmerken, uitstekende service.

Gemeente Hoogezand- sappemeer
Gemeente Hoogezand- sappemeer

Gemeente Hoogezand- sappemeer

Panhuijsen
Panhuijsen

Panhuijsen luistert naar de klant. Speelt in op wat er leeft in de markt en de branche en is voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en ?machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Panhuijsen is zich echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die Panhuijsen levert.

Roosje Hindeloopen
Roosje Hindeloopen

Specialiteit in de echt oud Hindelooper kunst sinds 1894

Cheese Factory Volendam
Cheese Factory Volendam

Kaasmakerij Shop

Theater tamboer
Theater tamboer

In 1960 besloot het gemeentebestuur van Hoogeveen om een cultureel centrum te stichten. Op 21 april 1967 opende koningin Juliana De Tamboer. Het gebouw was het eerste meesterwerk van de Amsterdamse architect Onno Greiner: hij werd uiteindelijk één van de belangrijkste theaterarchitecten van Nederland en ontwierp vele theaters. Op 23 april 1996 sloeg Youp van 't Hek de eerste paal van de gewenste nieuwbouw. Op 1 september 1997 opende Prins Willem Alexander officieel de vernieuwde Tamboer.