Verkoopstyling

Woning

Heeft u een te koop staande lege woning omdat u al verhuisd bent naar uw nieuwe woning? Bent u een project-ontwikkelaar en wilt u een modelwoning laten inrichten zodat u de kijkers een optimaal beeld geeft van de ruimte? Of wilt u uw woning gemeubileerd verhuren ?

Een leegstaande woning verkopen of verhuren is niet makkelijk! Aanstaande kopers vinden het vaak lastig om een inschatting te maken van lege ruimtes.  Als de eerste indruk geen verpletterende is, is de kans klein dat het tot een aankoop komt! Hollandstyling kan u hierbij helpen.

 
Verkoopstyling
 
 

Profiteer van de optimale combinatie van ervaring, kennis en creativiteit. Hollandstyling verandert ieder pand in een sfeervolle, aangename en dus beter verkoopbare woning. En direct na de styling kunnen we uw woning tevens professioneel fotograferen zodat uw woning ook op  foto's goed tot zijn recht komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie, vragen of maken van een afspraak kunt u ons bellen op werkdagen van 09.00  tot 19.00 uur. Wij staan u graag te woord!

Uiteraard kunt u ook onze contact-pagina gebruiken of mailen.

0528-221606
Modelwoning
 

UW NIEUWBOUW PROJECT NOG STEEDS NIET 100% VERKOCHT? EEN INGERICHTE MODELWONING IS HET ANTWOORD!

 

U als Project Ontwikkelaar merkt ook dat een leeg huis verkopen of verhuren moeilijker gaat. Projectontwikkelaars vragen ons regelmatig om een modelwoning in te richten voor verkoop of voor verhuur. Ook dit geschiedt uiteraard op maat. Zo kunnen wij ook advies geven over de afwerking zoals vloeren en wanden. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen en wordt er een complete modelwoning afgeleverd.U heeft geen omkijken naar inkoop, meubelvoorraad of eventuele verhuizing van een modelwoning naar een andere modelwoning. Neem contact met ons op voor verdere inlichtingen.  

Wij staan vermeld op www.verkoopstylisten-online.nl
Interieur advies

Gewoon doen!

 

Heb je geen idee hoe je nu verder moet met je woonkamer?

Overweeg je een nieuwe inrichting? 

Heb je geen idee van kleur of wat nu HIP is?

Onze stylist wil graag samen kijken naar oplossingen die bij je passen!

Raadpleeg daarom onze professional, hij komt graag bij je kijken en geeft direct vakkundig advies en dat is best betaalbaar!

Gewoon eens doen! 

Bel voor een afspraak 0528 221606

  

Het creëren van sfeer is een kunst, een uitdaging! Kies daarom voor Hollandstyling als partner!
Robert Rem 

 

© Hollandstyling